O nama

OSNOVNE INFORMACIJE

alt

Izrada namještaja po mjeri; kuhinje, ugradbenih ormara, kreveta, kupaonskog namještaja, komoda, uredskog namještaja, dječje i spavaće sobe je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima.

Velikim izborom vrste materijala, boja i prilagođenim dizajnom opremite Vaš dom upravo onako kako ste zamislili, čineći ga funkcionalnim i lijepim. Iskustvo stečeno u dvanaest godina rada na dizajniranju i izradi namještaja po mjeri, naša je najbolja preporuka i garancija da ćemo vaš dom učiniti ljepšim i ugodnijim za život, prilagođavajući ga Vašem ukusu, željama i potrebama.

Usmjereni u potpunosti prema Vama poštivamo tAčnost dogovora i preciznost u izradi namještaja kako bi upravo Vi bili zadovoljni klijent. Dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji namještaja te je zato inovacija, izvrsnost i kvaliteta temelj našeg tima. Mi vjerujemo u razvoju trajnih odnosa s našim klijentima pružajući im vrhunske usluge i proizvode.

Zadovoljstvo klijenata naš je glavni motiv te tako možemo reći da je opremanje unutrašnjosti i projektiranje najvažniji dio za uređenje Vašega prostora.

  • Izgubljeni ste u nepreglednim salonima namještaja?
  • Lutate od trgovne do trgovine i ne uspijevate pronaći ono što želite?
  • Prostor ispod stepenica i drugih kosina Vam se čini izgubljen?

box-imageStanite tome na kraj! 

Dopustite nam da realiziramo Vaše ideje i zamisli.  Za izradu Vašeg namještaja biramo samo najkvalitetnije materijale i okove renomiranih svjetskih proizvođača.