Usluge

img

PROFESIONALNA IZRADA NAMJEŠTAJA

Specijalizirani smo za izradu inovativnog i kreativnog namještaja po mjeri. Pratimo svjetske trendove izrade namještaja te osluškujemo sve potrebe i želje naručitelja.

 Želite li oplemeniti i osvježiti vaše životne ili poslovne prostore novim namještajem, obratite nam se s povjerenjem.

NUDIMO VAM...

Izrada namještaja po mjeri; kuhinje, ugradbenih ormara, kreveta, kupaonskog namještaja, komoda, uredskog namještaja, dječje i spavaće sobe je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima.

Dogovor

Obratite nam se sa punim povjerenjem i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri. Potpuno smo prilagođeni u dogovaranju termina.

Predmjer

U dogovorenome terminu nalazimo se s Vama u prostor koji želite urediti te vršimo preciznu izmjeru sa laserskim mjernim uređajima vodeći računa o odstupanjima svakoga zida.

Nacrt

Prema uzetim mjerama radimo 3D nacrt iz kojega možete dobiti realan pogled namještaja koji želite izraditi, a eventualne promjene ili dodatke odmah apliciramo u isti projekat.

Izrada

Po dogovorenom nacrtu radimo tačne izračune za svaki elemenat i svaki njegov dio koji mu pripada te pristupamo izradi sa maksimalnom preciznošću.

Dostava

U svaku našu ponudu uključena je dostava do Vaše adrese kao i unos u prostor vodeći brigu da prilikom unosa ne dođe do oštečenja Vaše imovine i stvari.

Ugradnja

Možda najviše strpljenja i preciznosti je potrebno prilikom montaže namještaja jer se u cijelosti mora prilagoditi Vašim zidovima u prostoru.